Praktisk informasjon våren 2020

Fredag 15. mai kl. 09.00 blir det offentliggjøring av trekk til sentralt og lokalt gitt skriftlig eksamen.

Eksamenstrekket for skriftlig eksamen kunngjøres klassevis via e-post til elever. Faglærere vil finne trekket fagvis i Teams. I tillegg til hvilke(t) fag elevene er trukket ut inneholder det informasjon om hvilket rom elevene skal gjennomføre eksamen, starttidspunkt og oppmøtetidspunkt.

Eksamensperioden for

• skriftlig eksamen er fra og med tirsdag 19. mai til og med torsdag 4. juni.
  • praktisk eksamen er fra og med tirsdag 2. juni til og med fredag 12. juni.
  • muntlig og muntlig-praktisk starter med trekk tirsdag 2. juni og med siste eksamensdag onsdag 17. juni.

Alle skriftlige eksamener starter kl. 09.00, men elevene må møte senest kl. 08.15 på grunn av registrering, informasjon, opplysninger ol.

Eksamen skal starte kl. 09.00 og det vil være krevende å nå dette hvis elever ikke kommer til riktig tid. I tillegg forstyrrer det for elever som har kommet i god tid.

Merk at alle skriftlige eksamener skal gjennomføres på Halden vgs., Porsnes. (Det vil med andre ord ikke bli gjennomført noen skriftlige eksamener på Halden vgs., Risum eller Tosterødberget denne våren.)

På denne link finner du eksamensdatoer for skriftlige eksamener.

Eksamenfag
Tittel Publisert Type
Eksamensfag ID

04.12.2019 Filtype: pdf. Klikk for å laste ned Oversikt_eksamensfag_ID_V2020.pdf