Tverrfaglig jobbing på byggfag

Nå var det på tide å gjøre noe praktisk med elevene på bygg- og anleggsteknikk, en tverrfaglig praktisk oppgave.Klikk for stort bilde

Lærerne og fagarbeideren har kappet 1000m kledningsbord, 500m terrassebord og 500m konstruksjonsvirke. De pakker materialene og kjører ut materialer og verktøy til 26 elever. Elevene har laget en kappeliste og bestilt materialer til et søppelkassestativ etter tegning og beskrivelse.

De måtte lage en kappeliste, en verktøyliste, en risikovurdering og framdriftsplan før de får materialer og verktøy.  Så bygger de søppelkassestativetstativet, lager rapport i norsk med bilder/film, som også oversettes til engelsk.

Avslutter med muntlig høring hvor elevene lager en PowerPoint med bildene de har tatt. De ender opp med karakterer i Yrkesfaglig fordypning, tegning- og bransjelære, engelsk, norsk skriftlig og muntlig og matematikk.