Programfagvalg

Nå skal du som går studiespesialisering og øvrige elever som kan velge programfag fra studiespesialisering gjennomføre programfagvalg.

Klikk for stort bilde

Les nøye igjennom informasjon og sett deg godt inn i hva de ulike programfagene inneholder før du gjør dine valg. Kontakt gjerne en rådgiver, fagleder, eventuelt utdanningsleder, hvis du er usikker.

NB! Fagvalg for deg som skal gå Vg2: Mandag 3. februar kl. 11:40 - 12:10 vil det være obligatorisk samling i auditoriet for Vg1 elevene.

NB! Fagvalg for deg som skal gå Vg3: Tirsdag 4. februar kl. 11:40 - 12:10 vil det være obligatorisk samling i auditoriet for Vg2 elevene.

Der vil du få hjelp av rådgivere, fagledere, utdanningsleder m.fl., og det er forventet at flest mulig gjør sine valg da.

Siste mulighet til å velge/endre er: Søndag 9. februar 2020.

Mer informasjon om programfagene og selve valget finner du her:
Informasjon til elevene Vg1 (PDF, 189 kB)