Ny gapahuk

Elevene ved Bygg- og anleggsteknikk har bygd ny gapahuk ved Tosterødberget.

Klikk for stort bilde

I høst rev elevene på Bygg- og anleggsteknikk ned den gamle gapahuken ved turstien på Tosterødberget. Så planerte de området og gjennomførte grunnarbeid for en ny gapahuk på samme sted. Bygg-elementene ble prefabrikkert i BA-verkstedet på Risum, og nylig var elevene tilbake på Tosterødberget og monterte nybygget.

Torsdag 30. januar ble det i tråd med tradisjon i bransjen, invitert til kranselag og innvielse av den nye gapahuken.

Klikk for stort bilde

Først hadde BA-elevene invitert hele Tryggheim barnehage til pølsegrilling, før de selv ble servert bløtkake og kaffe i kantina på Tosterødberget.

Klikk for stort bilde

Det hele ble en svært vellykket markering av det gode fagsamarbeidet i Halden vgs., til glede for oss ansatte, turfolket og for barnehagene som ofte er på besøk.