BomKræsjBang

BomKræsjBang arrangeres 23.-30. mars.

Klikk for stort bilde

Kulturfestivalen tilbyr mange ulike konserter og teateroppsetninger til alle aldersgrupper.

Ta en titt på deres hjemmeside og se hva som faller i smak!

Hva er BomKræsjBang
I 2004 ble BomKræsjBang arrangert for første gang i Halden, produsert av elever og lærere på musikk-, dans- og drama-linjen ved Halden Videregående Skole. BomKræsjBang ble en kulturuke som inkluderte og samarbeidet bredt med det øvrige kultur- og næringslivet i Halden. Videre vokste kulturuken seg stor – til den ble betegnet som en festival.

Prosjektet hadde enormt stor suksess i Halden, men måtte legges på is grunnet det ble for stort. I 2017 ble festivalen tatt opp igjen ved musikk- og drama-linjen. Vi gleder oss til å fortsette denne tradisjonen, og blåser liv i BomKræsjBang`2019 –i mange ulike lokaler i Halden sentrum med musikk, og teater til hele Haldens befolkning.

Hvem står bak BomKræsjBang?
Elever og lærere ved Musikk & Drama på Halden Vgs. står bak produksjonen av BomKræsjBang-festivalen. I år er det 3.klasse Musikk & Drama som utgjør produksjonsgruppen, men alle elever og lærere er involvert både før festivalen, på scena - og bak. Alle er frivillige engasjerte og ønsker å gjøre dette til en best mulig opplevelse for deg og hele Halden by.