Fylkestinget har nå vedtatt at utdanningsprogrammene Musikk, dans og drama og Restaurant- og matfag skal opprettholdes i Halden videregående skole. Samtidig starter arbeidet med å finne løsninger for en samling av Halden videregående skole i sentrum.

Disse to lærekandidatene hadde foredrag for alle elever og ansatte på Tosterødberget forrige fredag.

Onsdag 31. januar og tirsdag 6. februar

Vi ønsker alle våre elever og ansatte en god jul og ett godt nytt år.

Tradisjonen tro inviterer elever og lærere på utdanningsprogrammet Musikk, dans og drama til konsert i desember. Det blir to konserter i Immanuelskirken på dagtid fredag 15. desember, - kl. 10.00 og kl. 12.00.

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Denne gjennomføres i uke 46.

Torsdag 26. oktober arrangerer elevene ved Musikk, dans og drama en konsert til inntekt for H2H.

Tilbakemelding

Fant du det du lette etter?