foreldremote

Vi ønsker foresatte velkommen til informasjonsmøter i september.

miljøarbeidere

Miljøarbeiderne Åshild og Ann Helen er utdannet barnevernspedagoger og jobber forebyggende og oppsøkende for å bidra til et godt skolemiljø.

parkering

Det innføres bruk av parkeringsbevis ved Porsnes. Fra og med 3. september må du bruke parkeringsbevis for å kunne parkere lovlig ved Porsnes. Uten parkeringsbevis vil man kunne risikere å bli tauet bort for egen regning og risiko.

skulptur

Skulpturen «Spinn» er utarbeidet av den anerkjente kunstneren Fredrik Raddum,

Mat

Elever som gikk på husmorskolen for 50 år siden var invitert til en treretters middag.

3

Kokk og servitørelever fra Halden vgs på studietur til vinområdet Rioja, Bilbao og kystbyen Santander med spennende mat- og vinkultur.

avslutning  vg3

Avslutning for Vg3 (avgangselevene) er onsdag 20. juni kl. 19.00 i Idrettshallen på Porsnes.

lærlinger

Begge våre lærlinger på IT har bestått sine fagprøver med resultatet "meget godt bestått". Gratulerer så mye!

spenst

Elevene på byggfag (1BATA) og (2BYGA) storkoste seg når de fikk besøke Spenst i Halden i kroppsøvingsundervisningen. Spenst stilte med flink instruktør som lærte elevene «oxy-box».

Elevråd

Sara Faugstadmo Berg (til venstre) er ny elevrådsleder ved Halden vgs. Ny nestleder er Amalie Marie Lund.