Skolen fortsetter som i dag med digital undervisning også første uken etter påske.
 

Regjeringen har besluttet å avlyse alle skriftlige eksamener for elever i videregående skole våren 2020.

  

Halden videregående skole har nå opprettet en hjertetelefon. Dette er et tilbud til alle våre elever som har behov for noen å snakke med. 

  

Halden videregående skole har nå ledige undervisningsstillinger til deg som ønsker å jobbe i et godt profesjonsfellesskap ved en skole i spennende utvikling.  

I perioden fram til påske flyttes opplæringen fra klasserom og verksteder til digitale flater, og elevenes opplæring organiseres som fjernundervisning.  

Dersom du lurer på noe, eller trenger noen andre enn lærerne dine å snakke med, så er skolens elevtjeneste tilgjengelig for deg på telefon, Teams og e-post.  

IKT-servicefag ved Halden videregående har en god relasjon til næringslivet og IKT-bedrifter i byen. Flere av skolens IKT-elever jobber både med prosjekter og som lærlinger i disse bedriftene.    

På grunn av situasjonen vi nå er i med stor smitterisiko for Koronavirus, må vi avlyse den planlagte vaksineringen mot hjernehinnebetennelse denne uka for vg2-elevene på Porsnes.   

 

Vi er inne i en situasjon nå som krever en nasjonal dugnad for å redusere smitteutbredelsen av korona. Derfor tar Viken fylkeskommune nye grep og fra og med i morgen fredag 13. mars flyttes all opplæring på de videregående skolene over på digitale arenaer. Elevene skal dermed ikke møte fysisk på skolen frem til påske, sier fungerende fylkesrådsleder Halvard Ingebrigtsen.

 

Halden videregående skole har satt i gang flere smittereduserende tiltak i tråd med nasjonale anbefalinger og lokale helsemyndigheter.