Halden videregående skole har satt i gang flere smittereduserende tiltak i tråd med nasjonale anbefalinger og lokale helsemyndigheter.

Viken fylkeskommunen innfører nå full stopp i utenlandsreiser for ansatte og elever, og strammer inn på arrangementer. Dette gjelder også vår skole.

Helsedirektoratet utvidet lørdag 7. mars anbefalingen om hvem som bør holde seg hjemme, til å gjelde alle personer som har vært i områder med vedvarende smitte av koronavirus. Listen over disse områdene er nå oppdatert og utvidet. Halden vgs ber ansatte og elever som kommer inn under denne kategorien om å holde seg hjemme i 14 dager etter hjemkomst – uavhengig av om de har symptomer eller ikke.

Midlertidig unntak fra dokumentasjonskravet ved fravær av helsemessige grunner

Viken fylkeskommunen inviterer billedkunstnere og kunsthåndverkere til åpen prekvalifisering til kunstprosjekt ved Halden videregående skole. Frist for innsendelse er 29. mars 2020.

Fredag 20. mars skal Halden vgs stille med nattravner.

Halden vgs følger nå situasjonen med koronaviruset nøye. Det er nasjonale helsemyndigheters anbefalinger som hele tiden vil være førende for tiltakene som vurderes ved skolen og i Viken fylkeskommune for øvrig.

Halden videregående skole har ledig stilling i norsk.

Vi ønsker alle våre elever og ansatte en god vinterferie.

Skoleåret 20/21 vil vi tilby to nye utdanningsprogram. Informasjonsteknologi og medieproduksjon & Salg, service og reiseliv.