Tirsdag 9. april er det gratis vårsjekk av sykkelen på skolen.

Torsdag var matematikklærere fra skolene i Halden samlet på Tosterødberget til arbeid med Fagfornyelsen og matematikk.

Elevene i 1STUD har hatt et tverrfaglig forskningsprosjekt i norsk og samfunnsfag. Målene med prosjektet var at elevene skulle delta i et studieforberedende prosjekt og få innsikt i akademiske arbeidsmåter.

Barne- og ungdomsarbeiderlinjen ved Halden vgs er på praksisutveksling i Romanias hovedstad Bukaresti. Praksisutvekslingen er et samarbeid med H2H stiftelsen, ved Tom Andreassen.

Som et ledd i skolens satsning på inkludering og tilhørighet har det denne våren blitt gitt tilbud om svømmeopplæring for elever som ikke kan svømme.

BomKræsjBang arrangeres 23.-30. mars.

Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø kommer sammen med Høgskolen i Østfold - lærerutdanningen på besøk 14. mars.

Nå nærmer kreftaksjonen og årets viktigste russeknute seg!

Torsdag 15. februar gjennomføres Østfoldmesterskap i salgsfaget ved Tista senteret.

Fylkesutvalget sier ja til å inngå avtale med utvikleren som leier ut lokaler til nye Halden videregående skole. Samtidig settes alle investeringer i Østfold på vent inntil den økonomiske situasjonen blir avklart.