50-årsjubilanter på Risum

Elever som gikk på husmorskolen for 50 år siden var invitert til en treretters middag.

Mat - Klikk for stort bilde

Mandagen på forberedelser og alt var pyntet og klart da 23 flotte damer møtte opp på kl. 11. Velkomstdrink ble servert ute i det fine været. Før de gikk til bords kl.12.30 fikk de omvisning på skolen Maria Forsstrøm og de var spesielt for dem å se de gamle rommene sine der de bodde for 50 år siden, rom som nå er klasserom og kontorer.

Risum - Klikk for stort bilde

Damene var meget imponerte over måten de ble tatt imot på av skolen og av maten de fikk servert. Det ble «takk for maten tale» og stor applaus, vi kan være stolte av elevene våre. Etterpå ble det servert  kaffe og kaker. Fint for dagens elever å se hvor mye et skoleår kan bety; vennskap i 50 år… det er ikke verst. En flott dag på Risum, hvor budskapet må bli: Ta vare på hverandre og gjør ditt beste for å bidra til å gjøre dagene og så gode som mulig, både for deg selv og alle du har rundt deg.