Kalender-iStock

Rom E105 er åpent fra 11.20 - 12.20 alle dager fra nå. Dette skal kun brukes til et "stille - lekserom" for de som har behov for det. Rommet blir åpnet og fulgt opp av miljøarbeidere.

elevrådet

Tirsdag 17. september var det seminar for elevrådet ved Halden vgs.

foreldremote

Vi ønsker foresatte velkommen til informasjonsmøter i september.

miljøarbeidere

Miljøarbeiderne Åshild og Ann Helen er utdannet barnevernspedagoger og jobber forebyggende og oppsøkende for å bidra til et godt skolemiljø.

parkering

Det innføres bruk av parkeringsbevis ved Porsnes. Fra og med 3. september må du bruke parkeringsbevis for å kunne parkere lovlig ved Porsnes. Uten parkeringsbevis vil man kunne risikere å bli tauet bort for egen regning og risiko.

skulptur

Skulpturen «Spinn» er utarbeidet av den anerkjente kunstneren Fredrik Raddum,

Mat

Elever som gikk på husmorskolen for 50 år siden var invitert til en treretters middag.

3

Kokk og servitørelever fra Halden vgs på studietur til vinområdet Rioja, Bilbao og kystbyen Santander med spennende mat- og vinkultur.

avslutning  vg3

Avslutning for Vg3 (avgangselevene) er onsdag 20. juni kl. 19.00 i Idrettshallen på Porsnes.

lærlinger

Begge våre lærlinger på IT har bestått sine fagprøver med resultatet "meget godt bestått". Gratulerer så mye!