Elevråd

Sara Faugstadmo Berg (til venstre) er ny elevrådsleder ved Halden vgs. Ny nestleder er Amalie Marie Lund.

russ

Fredag 6. april hadde russen ved Halden vgs temadag om trafikk. Statens vegvesen, Trygg trafikk, politiet, ambulansetjenesten og brennvesenet var samarbeidspartnere denne dagen.

Marco

Marco Elsafadi holdt foredrag for elevene på Vg2 om hvordan utenforskap kan føre til at man søker "feil" miljøer for å oppleve tilhørighet.

god påske

Vi ønsker alle våre elever og ansatte en god påske.

Hangout

Hangout UB og Lockthebox UB vant kategoriene sine på fylkesmessa for UB

nexans

Rådgiverne i Halden vgs. var sammen med resten av partnerskapet for karriereveiledning på bedriftsbesøk på Nexans tirsdag denne uken.

Elektrikerfaget

2. plass i Østfoldmesterskapet innen elektrikerfaget.

bkb 2018

BomKræsjBang starter 10. mars. Det er elevene med Musikk, dans og drama som arrangerer denne festivalen. Festivalen inneholder både konserter og teater.

Støten

Fylkestinget har nå vedtatt at utdanningsprogrammene Musikk, dans og drama og Restaurant- og matfag skal opprettholdes i Halden videregående skole. Samtidig starter arbeidet med å finne løsninger for en samling av Halden videregående skole i sentrum.

lærekandidater

Disse to lærekandidatene hadde foredrag for alle elever og ansatte på Tosterødberget forrige fredag.