sommer

Vi ønsker alle elever og ansatte en god sommer.

læretid

«Den fortellende kokeboken» LÆRETID er et samarbeidsprosjekt mellom arbeidsdriften og skolen i Halden fengsel.

elev_sommerskole

Har du ikke bestått matematikk og naturfag for yrkesfag? Da bør du melde deg på årets sommerskole. Det er gratis å delta.

bøker

Oversikt for innlevering av lærebøker og skole-pc for Vg1, Vg2 & Vg3

Vitendagen

Nå har du muligheten til å bli plukket ut til å delta på Vitendagen 6. juni.

flagg

21. mai markerer vi verdens dagen for kulturelt mangfold. Vi har fått både elever og lærere til å fortelle hva kulturelt mangfold er for dem.

17 mai

Det nærmer seg 17. mai. I år har vi en ny, flott fane som skal bæres i 17. maitoget. Toget går fra Oscar Borgs plass kl. 10.00.

Drone

I Teknologi og forskningslære 1 har en gruppe elever laget en app for styring av drone via mobil.

Bokbad på Halden vgs

Torsdag 21.mars ble det holdt elevbokbad med forfatterbesøk ved skolebiblioteket på Porsnes. Rektor Kristin Støten ønsket samtlige velkommen og så var selve bokbadet i gang!

sykkel

Tirsdag 9. april er det gratis vårsjekk av sykkelen på skolen.