avslutning  vg3

Onsdag 20. juni 2018 kl 19.00 i idrettshallen ved Porsnes.

skulptur

Skulpturen «Spinn» er utarbeidet av den anerkjente kunstneren Fredrik Raddum,

Mat

Elever som gikk på husmorskolen for 50 år siden var invitert til en treretters middag.

3

Kokk og servitørelever fra Halden vgs på studietur til vinområdet Rioja, Bilbao og kystbyen Santander med spennende mat- og vinkultur.

avslutning  vg3

Avslutning for Vg3 (avgangselevene) er onsdag 20. juni kl. 19.00 i Idrettshallen på Porsnes.

lærlinger

Begge våre lærlinger på IT har bestått sine fagprøver med resultatet "meget godt bestått". Gratulerer så mye!

spenst

Elevene på byggfag (1BATA) og (2BYGA) storkoste seg når de fikk besøke Spenst i Halden i kroppsøvingsundervisningen. Spenst stilte med flink instruktør som lærte elevene «oxy-box».

Elevråd

Sara Faugstadmo Berg (til venstre) er ny elevrådsleder ved Halden vgs. Ny nestleder er Amalie Marie Lund.

russ

Fredag 6. april hadde russen ved Halden vgs temadag om trafikk. Statens vegvesen, Trygg trafikk, politiet, ambulansetjenesten og brennvesenet var samarbeidspartnere denne dagen.

Marco

Marco Elsafadi holdt foredrag for elevene på Vg2 om hvordan utenforskap kan føre til at man søker "feil" miljøer for å oppleve tilhørighet.