Var du avgangselev på videregående i vår og fikk ikke bestått?

Vi inviterer dere som gikk ut av Halden videregående skole våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag, til informasjonsmøte om oppmelding (workshop), intensivkurs og eksamen, torsdag 10. september kl. 17.00 i auditoriet på Porsnes. Invitasjonen gjelder dere som avsluttet Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram og Vg3 studieforberedende utdanningsprogram våren 2020.

Viktig beskjed: Når du kommer til skolen, ber vi deg bruke inngang E1, ta antibac og registrere deg. Du må holde avstand til andre, gå rett til auditoriet og sette deg på tilvist plass. Er du syk/har luftveissymptomer, er i karantene eller venter på prøvesvar for Covid-19, kan du ikke møte opp. Kontakt da skolen på 69216619, send en e-post til haldenvgs@viken.no eller kontakt din tidligere utdanningsleder.