Halden videregående skole gjenoppretter gult nivå fra tirsdag 10. november

Vi ønsker alle elever og ansatte velkommen tilbake til ordinær opplæring på skolen fra og med tirsdag 10. november.Illustrasjon med grønn tavle og koronasymbol - Klikk for stort bilde Shutterstock

Viken fylkeskommune bestemte forrige uke at alle videregående skoler i Viken skulle settes til rødt nivå fra om med 9. november. Om skolene skal på rødt nivå avhenger imidlertid av den lokale smittesituasjonen. Kommuneoverlegen i Halden har ansvaret for å vurdere dette, og opprettholder gult nivå for Halden videregående skole med bakgrunn i dagens smittesituasjon lokalt. Det betyr at alle elever  skal ha et opplæringstilbud på skolen.

Kollektivtrafikken skal gå som normalt.

Smittevern

Når vi alle skal tilbake på skolen igjen, er det svært viktig at godt smittevern overholdes: vær hjemme hvis du er syk, ha god håndhygiene, hold avstand og reduser antall nærkontakter.

Elevene skal holde seg til sine klasser/undervisningsgrupper når de er på skolen. De må også bruke tildelte handletider i kantina. Vi fortsetter med to lunsjtider. Lunsjen spises i klasserommet, evt. tildelt areal utenfor skolen.

Smittesituasjonen i Halden følges nøye, og vi må regne med raske endringer i tida fremover.