Halden videregående skole på rødt nivå fra og med tirsdag 24. november

Informasjon om koronasituasjonen ved Halden videregående skole - Saken oppdatert 22.11.20
Koronavirus - Klikk for stort bildeKorona-virus CDC/Unsplash

På rødt nivå vil de fleste elever/klasser ha en kombinasjon av hjemmeundervisning og undervisning på skolen. Skolens beredskapsgruppe i samarbeid med resten av skolens ledelse tar ansvar for organiseringen av dette. Aktuelle tiltak drøftes med tillitsvalgte og hovedverneombud.

Vi gjør oppmerksom på at skolen ikke er stengt, men at færre elever vil være på skolen samtidig og smitteverntiltakene innskjerpes ytterligere. Beskjed om hvilke elever/klasser som skal på skolen til hvilke tider kommer på Teams for elever og ansatte.

Privatisteksamen gjennomføres som planlagt.

Smittevernveilederen
Veileder om smittevern for ungdomsskole og videregående skole under covid-19 utbruddet 2020 (udir.no)