Aktuelt

Var du avgangselev på videregående våren 2020 og fikk ikke bestått?

Viken fylkeskommune tilbyr intensivkurs for avgangselever (VG3 eller påbygg) som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag.  Informasjonsmøte holdes på Porsnes tirsdag 26.januar kl. 17:00. Husk å ta med deg BankID og legitimasjon.    

Koronasmitte ved skolen

En oppdatert oversikt på smitte ved Halden videregående skole - Oppdatert 20.01.21    

Smittevernreglene på ulike språk

På Porsnes finner du nå smittevernreglene på ulike språk i kantina og ved inngangene. Takk til Smittevernambassadørene i Halden frivilligsentral for flotte rollups.  

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

På tide å søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2021-2022 bør du starte søkeprosessen nå. Alle som søker videregående opplæring, søker via nettjenesten  vigo.no . I VIGO får du også svar på søknaden din.

Rødt nivå i Halden videregående skole fra 4. januar

Kommuneoverlegen i Halden setter Halden videregående skole på rødt nivå fra 4. januar. Vedtaket vil i utgangspunktet gjelde fram til 17. januar, men kan oppheves tidligere hvis smittesituasjonen skulle tilsi det.  

Bokpresentasjon på Teams

3PBB fikk i dag presentert forslag til bøker til fordypningsemnet. Bibliotekar Siv og lærer Hege viste og fortalte.   

Informasjonsfilm om skole- og internat tilbudet på Tosterødberget.

Filmen viser elevenes  skolehverdag med praktisk og arbeidslivsliknende opplæring innen Naturbruk, Teknologi og industrifag, Restaurant- og matfag samt Salg, service og reiseliv. Vi får også innblikk i skolens internat tilbud og fritidsaktiviteter på kveldstid.  

Gratulerer med renholdernes dag

Det er renholdernes dag, og vi vil benytte anledningen til å uttrykke en stor takk for jobben dere gjør i skolen. Dere fortjener både respekt og anseelse!   

Til alle elever

Nå er Halden videregående skole på rødt nivå og hverdagen blir litt annerledes for dere elever, men vi er på skolen hver dag. Om du synes ting er vanskelig og trenger noen å snakke med, så er det bare å ta kontakt med oss. Send oss enten en SMS, chat-melding på Teams, e-post eller ring oss.     

Til toppen