Lytt til teksten
a a a
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Musikk, dans og drama

Liker du å spille teater? Er du glad i å spille og synge? Synes du det er gøy å opptre for andre? Er du interessert i å lære mer om drama eller musikk?

Da er kanskje programområdene musikk - dans - drama noe for deg!

Når du søker, velger du selv den fordypningen du er mest interessert i. Det er en klar fordel om du har vært borti en av disse aktivitetene på forhånd, men det er ingen forutsetning. Det viktigste er at du har lyst til å arbeide spesielt med disse fagområdene de tre neste årene, både teoretisk og praktisk/utøvende.

Halden videregående skole er den eneste skolen som tilbyr drama i Østfold, og vi har flere teaterforestillinger i nærmiljøet i løpet av skoleåret. Dessuten produserer vi filmer som ender i vår egen «Oscar»-utdeling.

Filmen "Ja visst gör det ont"

er laget av Vg3 Drama i 2013. En dramafilm inspirert av dødssynden latskap. Anbefales!

Musikk

har flere konserter innenfor alle sjangre på skolen og på flere arenaer i nærmiljøet. Vi har et nært samarbeid med Det Norske Blåseensemble.

I tillegg er vi hvert annet år med som statister på operaforestilling på Fredriksten Festning, arrangert av Opera Østfold.

Studiekompetanse

Hos oss får du generell studiekompetanse samtidig som du fortsetter med din favorittaktivitet i opptil 20 timer pr. uke.

Utdanningsprogrammet gir deg en allsidig og god bakgrunn for mange ulike utdanninger og yrker. Du som ønsker å utdanne deg innen musikk eller drama, vil få et solid grunnlag for opptaksprøver videre. Spesielt det tredje året tilbys fag som vil styrke deg til opptaksprøver ved de ulike høgskolene.

De utøvende fagene går over 3 år i det enkelte programområdet. Her får du gode muligheter til å utvikle deg under veiledning av dyktige og engasjerte lærere.

Våre aktiviteter

Velkommen til MDD!

Kontakt person

Fagleder Mona Staal Pettersen

Tlf: 69216874

E-post: monpet@ostfoldfk.no

Eksterne lenker

vilbli.no

Sist endret 01.02.2016