Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Idrettsfag

Utdanningsprogram for idrettsfag er et skoletilbud som kombinerer utdanning og satsing på idrett på en effektiv måte. Å lykkes på begge arenaer, er målet for elevene på dette treårige idrettstilbudet.

Det er omkring 90 elever i dette utdanningsprogrammet som befinner seg på Porsnes. I opplæringen benyttes Halden Ishall på Gimle, Halden Stadion på Rødsjordet, Halden Tennishall på Strupe, Svømmehallen på Remmen, kunstgressbanen på Risum og andre aktuelle arenaer alt etter hvilken idrett elevene velger.

Du kan velge fordypning innen programfagene toppidrett, breddeidrett, friluftsliv og lederutvikling.

Utdanningsprogrammet gir generell studiekompetanse og mulighet for videre studier ved høyskoler og ­universiteter. Det gir også grunnlag for å ta på seg trenerjobber innenfor idretts- og friluftsliv, spesielt innenfor barneidrett.

Programområde for idrett er et svært populært tilbud. Vi har alltid hatt mange søkere og lange ventelister.

Fagleder Hans Eilert Lie

vilbli.no