Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Halden fengsel

Halden fengsel tok imot sine første innsatte i mars 2010. Halden videregående skole har ansvaret for opplæringstilbudet.

halden_fengsel_yngve.jpg

Foto: Lærer Yngve Mathisen viser fram opplæringslokalene for restaurant og matfag.

Skolen i Halden fengsel åpnet i april 2010 og har nå 40 elever. I tillegg har vi omlag 80 kursdeltakere innen de ulike program.

Knapt ett år senere avla den første eleven sin fagprøve og kunne gå ut i det sivile arbeidslivet som sveiser etter endt soning.

Skoletilbudet drives av ca 20 ansatte som har Halden videregående skole som arbeidsgiver.

Opplæringstilbudet ved Halden fengsel

Den videregående skolen i Halden fengsel tilbyr utdanningsprogrammene

I tillegg tilbys kortere kurs i deler av et utdanningsprogram. Realkompetansevurdering er en naturlig del av kartleggingen før en tilpasset opplæring starter.

Vis større kart
Sist endret 23.11.2011