Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Arbeidsro og punktlighet

Slik ønsker vi å ha det på skolen vår!

På vår skole kommer lærere og elever til fastsatt tid, og undervisningen kommer raskt i gang. Lærerne går foran som gode eksempler og er naturlige ledere av elevenes arbeidsfellesskap. Nødvendig arbeidsro slik at læring og konsentrasjon kan finne sted, er en selvfølgelighet i klasserom og verksted, og elevene har med seg bøker og nødvendig utstyr.

Elever og lærere blir ikke forstyrret av at andre lager bråk og uro i arbeidsøktene. Lekser og andre arbeidsoppgaver blir innlevert til avtalt tid. Våre elever tar ansvar for hverandres læringsmiljø ved lojalt å sørge for arbeidsro og orden. Derfor rydder elever og lærere etter seg etter hver økt.

På vår skole benytter vi IKT i undervisningen for å øke elevenes læringsutbytte, og det er læreren som bestemmer når pc-en skal benyttes.

Publisert: 24.09.2009      Sist endret: 05.11.2014