Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

BomKræsjBang 2017

BomKræsjBang ble for første gang arrangert i Halden i 2004, av elever og lærere ved Musikk, dans og drama på Halden videregående skole.

bkb 2017

BomKræsjBang startet som en uke hvor elevene selv sto for konserter og arrangementer rundt om i byen, samt spilte forestillinger. Derfra utviklet det seg til en større kulturuke som etterhvert inkluderte og samarbeidet bredt med det øvrige kultur- og næringslivet i Halden. Videre vokste prosjektet seg så stort at det ble betegnet som en festival.

BomKræsjBang måtte dessverre legges på is i 2010, grunnet et budsjett som ble for stort få drifte for den videregående skolen. Prosjektet hadde enorm stor suksess og stor oppmerksomhet i Halden. Nå gleder vi oss til å gjenopptagelsen - denne gangen med klare forutsetninger og økonomiske rammer. I år vil ikke festivalen bli like stor som den en gang var, men vi håper på å kunne bygge den opp igjen i løpet av de neste årene.

Nå med bena på jorda og ny drivvilje er vi stolte over å blåse liv i BomKræsjBang. Gled dere!

For å lese mer om de ulike tilbudene og kjøpe biletter, besøker du deres hjemmeside på: http://bomkraesjbang.no

Publisert: 20.03.2017      Sist endret: 20.03.2017
Jo Henning Myhrvang